Onze Merken

Poivre Blanc

Poivre Blanc

read more
12938139_1060117610702344_5156411846209538989_n

WoWoW

read more
costumi-da-bagno-david-Pin-Up-2015 copy

David

read more
Pro-x elements

PRO-X Elements

dames en heren regenkledij
read more
Iconique-logo-CAEC9B6D56-seeklogo.com

Iconique

Dames beachwear
read more
falke_logo

Falke

Kousen
read more
vacanzeitaliane

Vacanzeitaliane

read more
papillon

Papillon

Balletkledij
read more
nikiwax

Nikwax

Waterproofing
read more
odlo-01

Odlo

Fitness, running, outdoor x-dames en heren
read more
joy-01

Joy Sportswear

Dames en heren homewear
read more
arena-01

Arena Swimwear

Swimwear voor dames, heren en kinderen
read more

Uitstekende kwaliteiten

TEC SHIRTS

Met het Tec Shirt concept biedt Odlo het perfecte antwoord op elke situatie, ongeacht de weersomstandigheden of intensiteit van de beweging.
read more

3 LAGENSYSTEEM

De basislaag: deze laag ligt direct op je huid en zorgt voor de eerste verwarming. De belangrijkste functies van deze laag zijn het opnemen en afvoeren van je transparantie. Isolerende laag: deze creƫert een luchtlaag rond je lichaam, warmt je op en geeft je zo een aangenaam gevoel. Water-en winddichte laag: het is belangrijk dat deze laag voldoende ademend vermogen heeft om je droog te houden.
read more

Zo hou je je badkleding langer mooi

Je wilt je bikini of badpak natuurlijk graag lang mooi houden. Maar soms vervagen de kleuren al snel en vertoont je badkleding slijtplekken. Hieronder lees je een aantal tips waarmee je je badpak of bikini zo lang mogelijk mooi kunt houden.

01.

Pas op met zonnebrandcreme. Sommige stoffen en afbeeldingen kunnen verkleuren wanneer ze in aanraking komen met zonnebrandcreme. Het is het handigste om je een half uur voordat je de zon ingaat in te smeren. Na een half uur is de creme ingetrokken en kun je je badpak of bikini weer aantrekken.

02.

Door te zwemmen in chloorhoudende zwembaden kan je badkleding snel verkleuren, helemaal wanneer de zon er ook nog eens op schijnt. Ben je iemand die dagelijks baantjes trekt in het zwembad? Doe dit dan in een goedkoper sportief badpak en bewaar je mooie badpak voor het strand of om in te zonnen.

03.

Spoel je badpak of bikini na het zwemmen zo snel mogelijk uit. Hiermee verwijder je alvast het meeste chloor en zout. Was je badpak met de hand met een fijnwasmiddel en koud water. Je badkleding kan meestal wel in de wasmachine (let op het etiket!), maar kies dan voor een fijnwasprogramma en gebruik een fijnwasmiddel. Was je badkleding in geen geval met een gewone machine bonte was mee.

04.

Wring je badkleding niet uit, maar hang het op een plaats waar het rustig uit kan druppen. Dat duurt echt niet zo lang. Wanneer dit buiten niet kan dan kun je het over de doucherail hangen of aan een rekje boven het bad.

Interessant om weten

Klimaatzones

Om Odlo Evolution thermisch ondergoed nog geschikter te maken voor intensief te kunnen bewegen worden tijdens de productie verschillende klimaatzones aangebracht. Deze zorgen er dus voor dat je lichaam zo lang mogelijk op een optimale temperatuur kan presteren en dat de huid zo lang mogelijk droog en comfortabel aanvoelt.